• header

Milon M5

RUGKLACHTEN? BESTRIJD ZE EFFECTIEF MET M5 VAN ABC fitstudio

Hebt u (vaak) last van rugklachten? Lijdt u aan hoge of juist lage rugpijn? Met de M5 training van ABC fitstudio pakt u rugklachten grondig aan: effectief en blijvend. Onze M5-training is een methode voor het complete bewegingsapparaat: het versterkt uw spieren en het voorkomt en bestrijdt bindweefselproblemen. Want een sterke rug doet geen pijn.
 

WEG MET DIE ELLENDIGE RUGPIJN!

Is uw rugpijn erg pijnlijk? Hindert het u bij alles wat u wilt doen of ondernemen, bij uw werk, hobby’s of dagelijks leven? Met M5 in combinatie met de Milon Cirkel van ABC fitstudio zijn vele rugklachten op eenvoudige wijze effectief en structureel aan te pakken. Uw lichaam wordt op alle fronten fitter, krachtiger en gezonder.
 

WAT IS M FIVE OF M5?

M5 is een trainingscircuit met vijf apparaten voor een evenwichtige training gericht op versterking van de rug en het hele lichaam ter voorkoming en bestrijding van rugklachten. Vijf eenvoudige oefeningen die door medische wetenschappers zijn ontwikkeld op grond van de oorzaken van vele rugklachten. Zo bevat M Five ingenieuze achterwaartse bewegingen die de dagelijkse bewegingsroutine doorbreken.
 

HET EFFECT VAN M FIVE

  • verbetert uw atletisch vermogen
  • verstevigd uw bindweefsel
  • activeert uw energiebanen
  • bestrijdt én voorkomt rugklachten
     

DE FILOSOFIE ACHTER M FIVE

Het dagelijkse leven van de mens in de huidige tijd staat bijna haaks op onze evolutionaire ontwikkeling. Jagen en verzamelen hebben plaatsgemaakt voor een bureau met computer en lopen is vervangen door achter het stuur zitten. Te weinig, onnatuurlijk bewegen en veelvuldig zitten leiden tot klachten aan het bewegingsapparaat. Constant gebogen gewrichten gaan pijn doen en ongebruikte spieren worden slap. De vijf apparaten van M5 rekken en trainen spieren, gewrichten en bindweefsel door middel van natuurlijke bewegingen. Ook stimuleert het de ademhaling, bloedcirculatie en energiestromen. Five werkt, u voelt het effect bijna onmiddellijk.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.