• header

Milon Cirkel: Fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft ABC Fitstudio in Heerenveen voor jou de oplossing! De Milon Cirkel!

Bewegen op de Milon Cirkel is hét alternatief voor fitnessen in de normale sportschool!! De combinatie van 6 spierversterkende oefeningen met high intensive conditie zorgt voor een optimale fatburning en spierversterking. En dit alles in slechts 1 keer in de 5 dagen en 35 minuten per keer

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Slechts 35 minuten per training

  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 

  • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel

  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures

Maak Gratis Kennis met fitness bij ABC Fitstudio

Weten of de Milon Cirkel bij ABC Fitstudio bij u past? Vul dan onderstaand formulier in om een maand gratis kennis te maken met ABC Fitstudio. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

ABC Fitstudio in Heerenveen is hét beweegcentrum voor 30+ in Heerenveen en het alternatief voor de sportschool. Dankzij de unieke Milon Cirkel fitness traint u onder persoonlijke begeleiding in 35 minuten uw gehele lichaam. Vraag nu de Gratis Proefmaand aan en maak de 1e stap naar een gezonder & energieker leven.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.