• header

Welk lidmaatschap past bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Heerenveen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness en/of personal training? Dan is ABC Fitstudio dé sportschool voor jou. 

Lidmaatschap op maat

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij ABC Fitstudio. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 7 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar weet je precies hoe ABC Fitstudio jou kan helpen. Je krijgt nu zelfs een Gratis Proefmaand fitness cadeau!

Maak nu jouw lidmaatschapstest!

Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de 7 vragen. Invullen duurt zo slechts 1 minuutje van jouw tijd. Wij nemen persoonlijk contact met je op, je krijgt een lidmaatschapsadvies op maat!

  • * velden zijn verplicht.

 

ABC Fitstudio in Heerenveen is het beweegcentrum voor 30+ in Heerenveen en hét alternatief voor de sportschool. Dankzij de Milon Cirkel fitness train je onder persoonlijke begeleiding in enkel 35 minuten je gehele lichaam. Vraag nu de Gratis Proefmaand aan en maak de 1e stap naar een gezonder & energieker leven.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.